Over Mitec Advies B.V.

creatieve en praktische oplossingen

Mitec Advies B.V. biedt u de expertise en ervaring om met creatieve en praktische oplossingen tot het gewenste resultaat te komen voor uw milieuvraagstuk.

Iedere klant heeft een unieke situatie waar wij persoonlijke aandacht aan schenken en waar wij een oplossing op maat voor proberen te vinden.

Werkwijze

Als u wilt weten of Mitec Advies B.V. u kan helpen bij uw milieuvraagstuk kunt u contact met ons opnemen voor een nadere kennismaking. Wij kunnen dan een intakegesprek voeren waarin we bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij u adviseren, een voorstel doen of desgewenst een offerte aanbieden zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer u akkoord gaat met een overeenkomst dan bent u op de hoogte van ons plan van aanpak, onze werkzaamheden en het gewenste resultaat. Na de opstart ontvangt u uiteraard regelmatig informatie over de voortgang van het project. Uiteindelijk volgt een evaluatie en rapportage.

Desgewenst begeleiden wij uw project vanaf het beginstadium van het (verkennend) bodemonderzoek of asbestinventarisatie tot een eventueel uit te voeren sanering. Wij bieden u eerlijke hulp, wat wil zeggen dat u er zeker van kunt zijn dat er geen onnodige kosten worden gemaakt.

Frank Thienpont

milieuadviseur asbest 

Ervaring:
– 5 jaar DTA
– 16 jaar asbestinventarisatie
– 2 jaar bodemonderzoek en partijkeuringen
– 3 jaar auditor SC530/SC540

E-mail sturen

Iman Bout

projectleider / adviseur bodem

Ervaring:
– 10 jaar civieltechnisch asfalt-, fundering- en bodemonderzoek
– 1 jaar adviseur bodem

E-mail sturen

Cindy Braat

projectleider / adviseur bodem

Ervaring:
– 2 jaar laborant
– 3 jaar geohydrologie
– 6 jaar adviseur bodem

E-mail sturen

Bertil Maas

veldwerker

Ervaring:
– 20 jaar veldwerk bodemonderzoek en partijkeuringen, waterbodemonderzoek, asfalt- en funderingsonderzoek

E-mail sturen

Sander Rijk

veldwerker

Ervaring:
– 2 jaar veldwerk bodemonderzoek en partijkeuringen

E-mail sturen