MITEC zoekt een ervaren inspecteur/adviseur asbest

Voor ons kantoor in Heinkenszand zijn we op zoek naar een inspecteur/adviseur asbestinventarisatie. Heb jij ruime ervaring in het inventariseren van asbest? Ben jij in het bezit van het DIA-certificaat? Ben jij geïnteresseerd in een afwisselende functie, waarbij je vaak op locatie bent en veel contact hebt met externe partijen? Neem dan contact op met Mitec Advies, Peter de Jonge. Hij vertelt je graag meer over deze dynamische baan! Je bereikt Peter via het telefoonnummer: 06 22235960. Direct reageren? Stuur dan je cv naar peter@mitecadvies.nl

Functie-informatie

’s Morgens rijd je naar kantoor of meteen naar de locatie die je afgestemd hebt met een opdrachtgever. Je maakt offertes. Je voert zelfstandig inventarisaties uit. Je begeleidt projectvoeringen. Je hebt de juiste kennis en weet de projecten professioneel en gestructureerd uit te werken. Je maakt rapportages van je bevindingen en voert een gedegen projectadministratie. Je bent cijfermatig sterk, maar ook zeer communicatief vaardig. Je weet informatie goed over te dragen en de juiste vragen aan de juiste partijen te stellen. Je achterhaalt de klantvraag en bent oplossingsgericht. Je hebt contacten met alle lagen van de organisatie en verschillende externe partijen. Je kunt goed je gesprekspartners inschatten en weet je manier van communiceren op hen af te stemmen. Het is met recht een dynamische functie en geen dag is dezelfde!

Functie-eisen

  • je beschikt over het DIA-certificaat
  • je hebt aantoonbare ervaring met asbestinventarisaties
  • je bent cijfermatig sterk
  • je bent communicatief vaardig
  • je houdt van een dynamische werkomgeving
  • je bent stressbestendig

Aanbod

Je komt te werken bij een organisatie die veiligheid, een gezonde leef- en woon- en werkomgeving en passie voor je werk vooropstelt. Je komt te werken in een hechte organisatie, die echt betrokken is bij de medewerkers. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je krijgt een goed salaris en een leaseauto. Meer weten? Bel Peter.