Fulltime (40 uur/week) PROJECTLEIDER (m/v)

Functieprofiel
In deze afwisselende functie zul je voornamelijk bezig zijn met het uitvoeren en begeleiden van projecten voor (verkennend- en nader) bodem, waterbodem en asbest in puin onderzoek en onderzoek in het kader van het Besluit bodemkwaliteit. Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het voorbereiden van veldwerk, het opstellen van boorplannen/veldwerkformulieren, het verwerken van analyseopdrachten en analyses met het programma Terra-Index/Pais, het opstellen van diverse soorten van rapportages en het te woord staan en adviseren van klanten.

Functie-eisen:
– Aantoonbaar MBO+ of HBO werk- en denkniveau op milieutechnisch gebied;
– Aantoonbare werkervaring op het gebied van diverse soorten van (water)bodemonderzoek

is een pre;
– Pro-actieve en flexibele instelling;
– Zeer zelfstandig en projectmatig kunnen werken;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– Groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Verder beschik je over ervaring met het MS Office pakket, heb je eventueel ervaring voor het maken van tekeningen in Autocad en beschik je minimaal over rijbewijs B.

Interesse?
Stuur je schriftelijke sollicitatie met bijbehorende cv naar Mitec Advies B.V., t.a.v. de heer M. de Leeuw, Schouwersweg 9, 4451 HS te Heinkenszand of mail naar info@mitecadvies.nl.

Werken bij Mitec Advies B.V. biedt naast de inhoudelijke uitdagingen van de functie nog een aantal extra voordelen. Allereerst profiteer je van een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen.